МИСТЕРИИ

Се сликале покрај езеро, а кога ја погледнале фотографијата – веднаш избегале од местото (Фото)

Девојки од Шкотска поминале одлична вечер на едно езеро, а станаа хит на социјалните мрежи, откако на фотографиите кои ги објавиле забележале уште една непозната личност.

Тие решиле да се сликаат покрај езерото со фотоапарат, кој припаѓал на една од нив. Ги наместиле фотоапаратите за да снимат неколку фотографии, но на секоја од нив се наоѓа една чудна личност.

Во левиот агол од фотографијата се наоѓа момче со темна коса, чие присуство никој не знаел да го објасни.

Девојките го истражиле одморалиштето и откриле дека пред многу години тука живеело момче, кое одело во сон и паднало во езеро, па се удавило.

Кога го откриле тоа, девојките ја завршиле забавата и избегале од местото.

 

Извор: real1fans.com

Leave your vote

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Hey there!

Forgot password?

Forgot your password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Close
of

Processing files…

Close
Close