МИСТЕРИИСВЕТ

Една од најасните снимки на неидентификуван објект над Лос Анџелес (Видео)

Интензивна светлина над центарот на Лос Анџелес ги збуни граѓаните и ја исплаши јавноста.

Граѓаните на многу работи помислија во тие моменти, кога погледнаа долга, жолта трага на небото. Дали беше дожд на метеор или вонземјани, секакви мисли им паднаа на памет, но друга позадина има светлината.

Светлината над центарот на Лос Анџелес била само за филмски проект, па од филмската индустрија мируваат затоа што тоа било само нов проект и нема простор за страв и паника.

 

 

Извор: real1fans.com

ВМЕТНИ РЕАКЦИЈА
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Leave your vote

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Hey there!

Forgot password?

Forgot your password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Close
of

Processing files…

Close
Close