МИСТЕРИИ

Мистериозна дупка на небото: Изгледа како сцена од филм, а потоа стигна и објаснување (Видео)

Жителите на Оман и Обединетите Арапски Емирати беа збунети кога на небото забележаа чудна дупка.

Тоа изгледаше како некој да го „удрил небото“ и да оставил голема дупка во атмосферата.

На момент изгледаше како сцена од филмско сценарио, но метеорологот Ебрахим ал Џарван вели дека станува збор за природна појава.

Станува збор за „облак за бушење дупки“, кој се појавува кога капките вода во ладна состојба уште не замрзнат со кристалите на мраз предизвикан од авионите кои поминуваат низ облакот.

Погледнете подолу како тоа всушност изгледаше.

 

 

 

View this post on Instagram

 

سبحان الخالق العظيم 💙 . . ظاهرة ثقب السحابة Fallstreak Hole 17 March 2019

A post shared by (@xomahaox) on

Извор: real1fans.com

ВМЕТНИ РЕАКЦИЈА
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Leave your vote

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Hey there!

Forgot password?

Forgot your password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Close
of

Processing files…

Close
Close