ДЕЦА И СЕМЕЈСТВОЏЕТСЕТ

Стигна со една ружа, скриена под црниот шешир… Јелена плачеше над гробот на мајка и Дивна, два дена откако беше погребана

елена Карлеуша немо молчеше над гробот на нејзината мајка, која е погребана на 6ти март на Новите бежаниски гробишта.

Два дена откако ја испрати нејзината  мајка Дивна Карлеуша на вечен пат, Јелена го посети гробот на мајка си пред 09:00 часот.

Јелена беше облечена целата во црно, на главата носеше црн шешир и црни наочари, а главата цело време ја држеше спуштена.

Неколку минути седела покрај гробот на својата мајка, неутешна и исцрпена од болка и тага, а на мајка и и донела една црвена ружа.

 

Јелена на гробот дошла со својата тетка Даниела, која запали свеќа и остави цвеќе на гробот.

Подоцна тие се упатија  накај автомобилот, кој бил управуван од страна на Јелена и заминале.

 

Дивна Карлеуша беше погребана на 6ти март на Новите бежаниски гробишта во Белград.

Извор: real1fans.com

ВМЕТНИ РЕАКЦИЈА
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Leave your vote

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Hey there!

Forgot password?

Forgot your password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Close
of

Processing files…

Close
Close