МИСТЕРИИ

Топење на мразот на Aнтарктикот откри тајна база! (Видео)

Еден корисник на Јутјуб забележа таинствена структура долга 100 метри која се гледа од мразот и ги објави снимките од своето откритие во текот на викендот.

„Ова е во облик на подморница. Ако го погледнете врвот, може да видите дека тоа е боја на челик. Ова е нешто што го направил човек“, вели тој.

Кога ја менува бојата на видеото, врвот на бродот – за кој се верува дека е дел од палубата, станува очигледен.

„На Антарктикот има многу мистериозни работи, па така тоа не ме изненадува“, вели теоретичарот.

Трупови од германски воени бродови се откриени ширум планетата, откако биле потопени или напуштени по текот на Втората светска војна.

Од 1.156 подморници, кои се изградени, дури 784 биле пријавени како потопени или загубени.

Извор: real1fans.com

ВМЕТНИ РЕАКЦИЈА
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Leave your vote

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Hey there!

Forgot password?

Forgot your password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Close
of

Processing files…

Close
Close