ДОМА СО ЛЕА: Токсични јутуб видеа за деца


Во скоро секоја фамилија децата поминуваат погoлeмиот дел од денот пред лаптоп, таблети или компјутери гледејќи видеа кој за нив се штетни.Тоа се видеа како на пример со играчки, отпакување на играчки и видеа со исти теми кој се за децата штетни и од кој ништо неможат децата да научат позитивно. Во ова видео можете да видите и слушнете нешто во врска со ова тема. Погледнете го сето тоа видео испод:

loading...
Previous Анимацијата How to Train Your Dragon: The Hidden World успеа да заработи најмногу во Америка
Next Почина големата ѕвезда од Бевери Хилс Лук Пери

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *