in , ,

Ја оставил бидејќи му пречел нејзиниот сексапил: Не можел да се сконцентрира на работата!

Аргентинската пејачка и актерка Химена Барoн до неодамна беше во љубовна врска со Хуан мартин Дел Порто по што тој одлучил да ја остави, а како причина навел дека премногу му пречел нејзиниот сексапил од кој не можел да се сконцентрира на работата…

Извор: exclusive.mk

loading...

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

loading...

Љубовен хороскоп за март!

Зимата се “скрши”: Температури над 21 степен