in

Ако имате некој од овие знаци веднаш престанете да пиете кафе

Ова се неколку знаци дека кафето не му одговара на вашето тело.

Честа главоболка, тахикардија, немир и тешкотија се дел од симптомите. Ако сте мрзоволни и нервозни, како и ако ве мачи постојан глад.

Ова се знаци кои покажуваат дека кофеинот не ви одговара.

Извор: Готви.мк

loading...

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

loading...

Дали срцето навистина престанува со работа секој пат кога ќе кивнеме?

Да се наежиш: Жељко Самарџиќ откри емотивна анегдота од почетоците на кариерата на Тоше