in , ,

Холивудски ѕвезди чиј изглед докажува дека годините се само бројка!

Кога ќе ги видите овие ѕвезди нема да претпоставите колку години имаат. Дали имате луѓе со вака младешки изглед и во вашата околина?

Кога гледаме некои ѕвезди ни изгледа како тие да ја откриле тајната на вечната младост.

Тие изгледаат и по 10 , 20 години помлади од нивната вистинска возраст. Генетиката, како и здравиот начин на живот за нив направиле чудо.

Ѕвезди за кои годините се само бројка:

Џејн Фонда – 81 година

Семјуел Л. Џексон – 70 години

Кристи Бринкли – 63 години

Иман – 62 години

Синди Крафорд – 52 години

Селма Хајек – 52 години

Хали Бери – 52 години

Хајди Клум – 45 години

Миранда Кер – 35 години

Извор: exclusive.mk

loading...

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

loading...

Филмот Стакло се најде и во третиот викенд на прво место

Пано Ивчев бил најстариот касап во Велес