СВЕТ

ФОТО: 25 слики од Америка и студеното време на -40 и-25 степени под нулата

Во изминативе денови во некоји делови на Америка владеат ниски екстремни температури. На некоји делови е -40 а во некои делови како на пример во Чикаго е измерена температура од -25 степени под нулата. Главна причина е што во Америка стаса еден поларен екстремно хладен бран, а како сето тоа наликува кога ќе падне температурата екстремно под нула можете да видите испод:

Leave your vote

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Hey there!

Forgot password?

Forgot your password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Close
of

Processing files…

Close
Close