in

Ова граничи со мистерија: Куче кое брише прашина, спушта ВЦ даска… (видео)

Ако ова е вистина, тогаш сопственичката на ова куче е најсреќната жена…

Извор: centar.mk

loading...

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

loading...

Бебињата не треба да се премногу облечени во зима

Се е во наши раце: Триумф над Бахреин значи и билет за Келн!