ВЕЛЕСДЕЦА И СЕМЕЈСТВО

Денес се отвара првиот Чоко Бар во Велес и сите сте поканети

Денес во 21 часот во градот Велес ќе биде отворен првиот Кафе и Чоко бар и сите заинтересирани се поканети на отворањето. Овој бар ќе можете да го најдете на улицата Благој Ѓорев 14.

Фан страницатана ово бар е: Choco Bar Veles

Leave your vote

1 point
Upvote Downvote

Total votes: 1

Upvotes: 1

Upvotes percentage: 100.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Hey there!

Forgot password?

Forgot your password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Close
of

Processing files…

Close
Close