ВИДЕОМИСТЕРИИ

Го пробудиле ужасни звуци, а кога излегол надвор смрзнал од страв (Видео)

Еден човек се преплашил кога слушнал прилично страшни звуци кои доаѓале од блиската шума. Дали можеби се работело за бигфут, вонземјани, или нешто друго, не сме сигурни…

Ова видео е снимено во близина на една шума во Витсет во Канада.

Иако можеби се работи за звуци кои ги испушта некое животно во шумата, мора да признаете дека звуците се навистина застрашувачки…

Извор: centar.mk

ВМЕТНИ РЕАКЦИЈА
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Leave your vote

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Hey there!

Forgot password?

Forgot your password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Close
of

Processing files…

Close
Close