Нешто во врска со натписот Дома со Леа: Доењето како предизвик


Благодарејќи на многумина твиттераши и Леа и нејзиниот твит натписот заедно со видеото беше најпопуларен текст и пост на денешниот ден на вирално.мк. Иначе зборот долен беше грешно пишан, така да немаше никаква намера да се нарече видеото дека е долно што беше после тоа исправена грешката. Понекогаш правам такви грешки оти користам во речникот србизми за тоа што татко ми е Црногорец. Уште еднаш ќе се захвалам на сите твиттераши кој го реттвитуваа овој натпис за да стане најпопуларен пост во денешниот ден а и ќе конкурира за еден од најчитаените постови во неделата.

 

loading...
Previous Дома со Леа: Доењето како предизвик
Next ДНЕВЕН ХОРОСКОП (19, Ноември, 2018)

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *