ВИДЕОЖИВОТИНСКО ЦАРСТВОЗАБАВНО

Како реагираат кучињата кога ќе запознаат бебиња на други животни?

Овие кучиња за прв пат имаа прилика да се запознаат со бебиња од други животни, кои не се од нивната врста.

Погледнете ги нивните реакции и како се снаоѓаат.

Некои кучиња се воодушевени и љубопитни, додека други им се доближуваат со страв на бебињата.

Извор: kajgana.com

Leave your vote

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Hey there!

Forgot password?

Forgot your password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Close
of

Processing files…

Close
Close