Каналот наречен стрим, гледајте го каналот во лајв на Азирус Гејминг


Постоат много Гејминг стримери во Македонија но само еден се раликува од другите по начинот како функцијонира. Во последно време на Азирус Гејминг каналот се стрима по 6 саата понекогаш, а на раепертуарот се наоѓа Скајрим и Ед Ол Скролс а повеќето Јурупин Трак Симулацијата и Америкен Трак Симулација и друга игра. Сопственикот на каналот вика дека ден за ден повеќе напредува каналот, и дека има нови субови на Јутуб Каналот. Еден ден би било добро кога би заработувал од тоа што го правам вели тој. Можеби еден ден ќе се случи да заработува, да биде награден неговијот труд, личноста која сака да остане анонимна. Покрај добријот гејминг што го нуди Азирус Гејминг каналот можете да слушнете и добра музика која оди во позадината. Јутуб каналот е следниот, а ако не сте го сускрајбирале досега направете го сега, линкот е следниот: Azirus Gaming

Исто така можете да го следите на Твич каде исто така стрима во исто вереме. Линкот е следниот: Azirus Gaming On Twich

Фејсбук фан страницата е следната: Azirus Gaming Fan Page

loading...
Previous Ги сруши рекордите на гледаност, но како „се роди“ овој цртна филм, е неверојатно (видео)
Next Познатиот милијардер тврди: Биткоинот ќе биде поголем од интернетот

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *