Се посрамотила на родителски состанок: Кога и покажале што нацртала ќерката за домашно, пропаднала во земја


Мајката Маргарет Стивенсон од Килмарнок во Шкотска доживеала невиден срам кога дошла на родителски состанок во училиштето на својата ќерка.

Оваа 39-годишна мајка сакала да пропадне во земја кога видела што нацртала нејзината седумгодишна ќерка за домашна задача.

Девојчето Луси, имено, ја нацртало мајката во кревет како повраќа после една пијана ноќ и покрај тоа напишала:

– Во неделата мојата мајка беше болна. Пиеше одвратни сокови и требаше да се одмара.

Учителката одговорила: – Се надевам дека брзо ќе биде подобро.

Извор: centar.mk

loading...
Previous Доколку ги имате овие симптоми на главоболка веднаш посетете лекар!
Next Рецепт за убав ден: Позитива и доза астрологија. Здраво петок! (21, Септември, 2018)

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *