in

Оваа вежба трае само 60 секунди, а болките во грбот исчезнуваат засекогаш (Видео)

Имате болки во грбот? Тогаш знаете колку можат да ги отежнат вашите секојдневни задачи.

Ова видео ќе ви покаже како да корисите вежби со кои ќе си олесните себе си и конечно ќе се решите од болките во грбот со само една минута од вашето време дневно.

Извор: centar.mk

loading...

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

loading...

Плажа до која се доаѓа само пливајќи низ тунел! (ФОТО)

Билдер се правел важен во теретана, а потоа му пришол слаб тип и со еден потег го оставил без текст