in

Земале камера за да го снимат страшното невреме, а после 10 секунди доживеале вистински шок

Земале камера за да го снимат страшното невреме, а после 10 секунди доживеале шок на животот.

Доживеале шок но направиле и фасцинантна снимка…

Погледнете што се случило.

Извор: centar.mk

loading...

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

loading...

Трајно, едноставно и ефтино решение за лузните од акни со само две состојки кои сигурно ги имате во вашата кујна!

Карлеуша со емотивна исповед за нејзиното тешко минато, и сиромаштијата во која живеела како дете!