in

Кога ќе видите на што налета овој нуркач во морето, ќе ви се заледи крвта во вените! (видео)

Нуркањето е еден од оние спортави кои не е за оние луѓе со слабо срце.

Тоа важи двојно за ноќното нуркање! Истражувањето на морските длабочини не е лесна работа, но во мракот тој подвиг може да биде смртоносен.

Во продолжение погледнете го краткото но застрашувачко видео кое не е за оние кој лесно се плашат.

Ве предупредуваме!

Извор: exclusive.mk

loading...

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

loading...

Специјална авиолинија за домашни миленичиња

Јанкуловска ја објави првата фотографија од синот