in

Мојата реакција за новата песна на Валери Rhythm of Love

Видете ја новата моја реакција за новата песна на Валери која беше готова пред неколку денови. Се пред се може да се каже дека се работи за моќна композиција, а повеќе можете да видите во долното видео:

loading...

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

loading...

За велешани, од сабота 28 јули, викенд бесплатен превоз до Езеро Младост

7 совети: Како да ја најдете љубовта?