Експертите со точни сознанија: Обликот на папокот го открива карактерот на човекот!


Дали знаете дека постојат научни докази што го поврзуваат обликот на папокот со вашата личност? Верувале или не експертите тврдат дка овие теории се вистинити. Врз основа на низа истражувања дојдено е до нови сознанија. Изненадувачки, нели?

Погледнете што вели обликот на папокот за вас и вашето здравје:

* Испакнат: Имате силна личност и го сакате вниманието, се упорни и искрени во односите

* Голем и длабок: Вие сте дарежлива личност, природен лидер, па често сте на менаџерски позиции, и многу паметни.

* Плиток и мал: Вие сте претпазлив, таинствен и скептичен човек.

* Долг и издолжен надолу: Вие сте интелигентни, паметни и иновативни.

* Овален облик: Ако имате ваков папок, вие сте премногу емотивни, нетрпеливи и љубопитни.

* Вовлечен: Вие сте внимателни, искрени , но и многу храбри.

Извор: exclusive.mk

loading...
Previous Експертите откриваат: Еве колку часа треба да спиете според возраста!
Next УРНЕБЕСНО: Креативни идеи за тоа како на невообичен начин е означен машки/женски тоалет (галерија)

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *