ЉУБОВ И СЕКС

Машката прегратка мелем за секоја жена!

И жените и мажите подеднакво копнеат за љубов, а она што ги зближува секако е прегратката која има волшебно дејство на човечката психа, а особено на жените.

Кога мажот ќе и’ пријде на жената и ќе ја прегрне, тој го затвора кругот. Тоа е круг на нежност, топлина и заштита. И тој ја става жената точно во центарот на тој страстен круг. На тој начин, во тој момент, мажот и’ дава до знаење дека таа е центарот на неговиот свет.

Во таквата прегратка, жената како да добива крилја. Кругот на љубовта е мирен и удобен, па затоа жените таму се чувствуваат безбедно. На тој начин, таа чувствува дека му припаѓа некому, а тоа чувство е од непроценлива вредност за жената.

Во прегратката исчезнуваат сите разлики, помеѓу мажот и жената стои само искрената љубов, а тоа е чувство што нема цена и предизвикува длабока среќа во секој од нас.

Извор: exclusive.mk

Leave your vote

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Hey there!

Forgot password?

Forgot your password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Close
of

Processing files…

Close
Close