in , ,

Трикови со сламка кои ќе ви заштедат време а и пари! (ВИДЕО)

loading…И доколку сламките ги користевте само во кујна. Од денес па натаму ќе ви послужат за доста работи и ќе ви го олеснат животот во одредни ситуации. Ви се скина кабелот од полнач? Неможете да го исчистите сифонот во тоалетот? Пастата ви е при крај но не купивте нова па мора да го извадите она што остана? Да не должиме, погледнете го видеото што следи и научете трикови кои ќе ви послужат многу…

Извор: exclusive.mk

loading...

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

loading...

Како да се поврзете на нечие WI-FI без да ја знаете лозинката? Ова е апликација за вас. Инсталирајте ја и секогаш имајте интернет! (ВИДЕО)

Мала незгода: Деколтето од фустанот падна па Ријана несакајќи покажа повеќе од што сакаше! (ФОТО)