in

Како да се поврзете на нечие WI-FI без да ја знаете лозинката? Ова е апликација за вас. Инсталирајте ја и секогаш имајте интернет! (ВИДЕО)

loading…Ви треба пристап до сигурна бежична мрежа? Не тапкајте во место, клинкете на видеото што следи и инсталирајте ја апликацијата на вашиот мобилен телефон. Истата ќе ви помогне да се поврзете на било која бежична мрежа, и нема да ви биде потребна лозинка. Апликацијата сама ќе го среди проблемот.

Извор: exclusive.mk

loading...

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

loading...

Честитки од сите страни: Нов член во семејството Манојловиќ, се роди малата Ања (фото)

Трикови со сламка кои ќе ви заштедат време а и пари! (ВИДЕО)