ВИДЕОЗАБАВНО

Зема игла и ја заби во телефонот – Кога ќе видите зошто, ќе ви стане јасна оваа лудост! (видео)

loading…Колку пати сме сакале да исчистиме некој дел од телефонот а не сме можеле, бидејќи не е достапно. Ова видео ќе ви покаже еден начин.

Покрај тоа има уште седум други супер трикови. Погледнете и уверете се сами:

Извор: exclusive.mk

Leave your vote

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Hey there!

Forgot password?

Forgot your password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Close
of

Processing files…

Close
Close