МУЗИКА

Слушнете го мојот најнов МИКС со наслов: Tose Proeski – Krajnje vrijeme (DJ Ljupce1982 MIX)

За рок од два три дена на Јутуб пуштив два МИКСА што не се случило одамна. За новиот мој МИКС се рабити за песната на Тоше Пероески со наслов Крајне Време и е Српска верзија на песната. Немав некоја специјална мотивација за овој МИКС него ми стоеше во план да ја смиксам песната што конечно се случи. Има и други песни који се во план но не знам кога ќе ги направам. Слушнете ја ова верзија од Хитот на нашата музичка икона Тоше Проески и уживајте:

ВМЕТНИ РЕАКЦИЈА
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Leave your vote

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Hey there!

Forgot password?

Forgot your password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Close
of

Processing files…

Close
Close