in

Преработената верзија и оргиналот од новата песна на Валери

После подолг временски период најдов итересна песна која може да се преработи. Денеска сосема слулајно ја најдов отварајќи го фејсбук профилот на велешката пејачка Валери. Се надевам дека ќе ви се допадне поинаквата верзија на новата песна на Валери си наслов Take It back My Heart. Слушнете го оргиналот а и преработената верзија, уживајте:

Оргиналот:

Преработената верзија:

loading...

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

loading...

Лошо изданије на Германците пред почетокот на светското првенство во фудбал

ПОРАКА КОЈА ГО ДОПРЕ СВЕТОТ: Еве зашто не треба да плачете кога сте тажни! (видео)