in ,

Запознајте ја жената која 13 години живее во стаклена соба и не смее да има контакт со луѓе!

loading…Запознајте ја жената која веќе 13 години живее во прилагоден стаклен кафез направен во нејзиниот дом. Хуана Муњоз од шпанскиот град Кадиза пред 29 години во контакт со хемикалии добила алергиска реакиција која според докторите можела да биде кобна за неа.

На оваа жена и биле дијагностицирани четири животно загрозувачки состојби, повеќекратна хемиска чувствителност, фибромијалгија, синдром на хроничен замор и електросензитивност, по што Муњоз немала друг избор туку да се изолира во стаклен кафез со 25 метри големина.

Најболното од се е што ниту нејзиното семејство не смее да ја допира, ниту да ја прегрнат, затоа што ако тоа го направат можат да и го загрозат животот.

Сопругот на Хуана во градината одлгедува органски зеленчук, а два пати месчно Хуана јаде органско место од проверени произведувачи и смее да носи исклучиво органски памук.

Извор: exclusive.mk

loading...

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

loading...

Нант го победи фавозираниот ПСЖ, дали со тоа на ВАРДАР му се олесни работата

Доказ дека годините се само бројка е Тао Линч која на свои 99 години е најпознатата инструкторка по јога во светот! (видео)