in ,

Новиот филм на Том Круз “MISSION: IMPOSSIBLE 6”

55 годишниот Том Круз наскоро ќе го гледаме во Акција. Тој скока од објекти, управува со хеликоптер, вози најбрзо од било кој друг со мотор и прави опасни скокови со падобран. Во новото рекламно видео од Невозможна Мисија 6, се работи за лудите стантови кој ги правел лично Том Круз, во улогата на агентот Ethan Hunt кој го спречава Henry Cavill и го спасува светот за да не го започне нуклеаниот напад.

Шестиот дел е со наслов “Mission Impossible: Fallout”, кој е режиран од Christopher McQuarrie треба да биде готов и пуштен во кина на крајот Јули ова година во УСА Америка. Во минатиот месец минатата година Август Том Круз при изведувањето на еден тежок Стант си ја скрши ногата, промашувајќи ја целта се удри во ѕид а јажето спречи да се случи најлошото.

Дали ќе го има овој филм по некој од Скопски кина не се знае, но мислам дека ќе го има, а вие чекајте и радувајте се на новиот шести дел на еден од најдобрите акцијони филмови во историјата на кинографијата.

loading...

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

loading...

Дали таткото на Meghan нема сепак да ја пропусти свадбата

Карлеуша ги надмина границите, речиси гола се појави на настап (фото)