Изреалски изведувач Јошуа Арон со нумерата – Колку голем е Бог


Песната на Израелскиот изведувач Јошуа Арон се однесува за тоа колку голем е нашиот Бог, тој со својот славопој го воспева го возвеличува, прославува својот Бог.

loading...
Previous Што е Езеро, и какво значење има?
Next Еве како популарната Шехерезада изгледа после 12 години од емитувањето на серијата 1001 ноќ

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *