in ,

Што мислат Wiwi Bloggs за песната на нашиот овогодишен преставник на Евровизија Eye Cue

loading…Исто како изминативе години и оваа година Wiwi Bloggs даваат кртикина песните на учесниците на Евросонг. Како секоја година и оваа имаме добри критики за нашите учесници и нашата песна која ќе ја преставува Македонија на овогодишната Евровизија. Погледнете го сето тоа во долното видео во које Wiwi Bloggs ја коментираат нашата овогодишна песна: 

loading...

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

loading...

Дали домашните миленичиња го подобруваат менталното здравје?

Жената пријде да се слика со Федерер! Погледни ја неговата реакција кога сфатил дека е без гаќи!