in ,

Жената пријде да се слика со Федерер! Погледни ја неговата реакција кога сфатил дека е без гаќи!

Пред една година, Федерер и неговото семејство беа во Мајами. Потоа имаше неверојатна средба, на која луѓето се сеќаваа овие денови.

Жената пријде кај тенисерот и побара од него да се со него фотографира

 

Под блузата се зиркаше газот гол! Федерер остана ладен како боза. Тој се фотографираше со неа како да е сè добро.

Каков професионалец!

loading...

What do you think?

-1 points
Upvote Downvote

Total votes: 3

Upvotes: 1

Upvotes percentage: 33.333333%

Downvotes: 2

Downvotes percentage: 66.666667%

loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

loading...

Што мислат Wiwi Bloggs за песната на нашиот овогодишен преставник на Евровизија Eye Cue

Најскапата камуфлажа во историјата: Како Американците ја криеле фабрика за авиони на „Boeing“