in ,

Коментар со видео за овогодишниот преставник на Евровизија 2018 на Македонија

loading…Долго време чекав на некоја подобра песна и се случи, така да само треба добар сценски настап да се скрши рекордот кој го направи Елена Ристеска со Нинана Нај На кој е најдобар резултат на Македонија на некоја Евровизија. Видете го коментарот на сопственико на вирално.мк за овогодишниот преставник во долното видео…

loading...

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

loading...

Јелена Карлеуша објави фотографија со Тоше Проески која досега ја немаме видено

Дали домашните миленичиња го подобруваат менталното здравје?