in

Еден прозорец во Белгија е главната туристичка атракција – причината е фантастична!

Во Бриж (Белгија), има многу посебна атракција. Посетителите не пропуштаат оваа убава глетка:

Фидел е лабрадор, кој живее во еден од хотелите до каналот и со години е вистинска сензација.

Секој ден ја става главата на истото место и се наоѓа на прозорецот.

Тој е најпопуларниот лабрадор во Европа!

loading...

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

loading...

Дневен Хороскоп (12.03.2018) Понеделник

Дали нашите мажи наскоро ќе изгледаат како ОВАКО?