in

Дали нашите мажи наскоро ќе изгледаат како ОВАКО?

loading…Тоа е, за жал, тажната вистина на модерниот свет. На пример, во Германија, секој шестиот човек оди под нож за естетика. Најчестите процедури се однесуваат на очните капаци, носот, но тоа не е ретко или липосукција. Најекстремниот пример за естетска хирургија се близнаците на Богданов

 

Hello les amis ! Rendez-vous à 17h45 pour #CQDLT avec les frères #Bogdanoff 😊

A post shared by #CQDLT (@cestquedelatele) on

Иако не постојат прецизни статистики во нашиот регион, факт е дека се повеќе и повеќе мажи го чувствуваат притисокот на добар изглед, поради што тие решаваат за естетски захвати.

Што мислите дека е главната причина што мажите се повеќе и повеќе одат под ножот?

Дали зборувате за нив?


loading...

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

loading...

Еден прозорец во Белгија е главната туристичка атракција – причината е фантастична!

Нејмар би се вклопил во Реал, лесно може да биде купен за 400 милиони изјавил Зидан