in

ФОТО: Нашата Ромела и Јулијан на комшиите

loading…Слика која вреди илјади зборови на која можете да видите нашата Стела како е крената на зид и го гледа кучето које се наоѓа на скалите на комшиите. Прибидејќи ме посетува на приказната на Ромео и Јулија, кога Ромео ја гледаше Јулија испод тарасата, ja крстив за тоа што е женско нашето куче Ромела а кучето које што се наоѓаше на скалите Јулијан за кој што не сум сигурен дали е машко или женско. Сликата можете да ја видите испод.

loading...

What do you think?

1 point
Upvote Downvote

Total votes: 1

Upvotes: 1

Upvotes percentage: 100.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

loading...

11 маки што ги има секоја жена

Ќе плачете од смеење кога ќе слушнете како Шекил О’Нил го изговара името на српскиот кошаркар