in

АНКЕТА И ФОТО: Власниците на кучиња VS власници на мачки

loading…


Луѓето кои сакаат животни обично не прават разлика меѓу кучиња и мачки, зајаци и желки, нели? Ако сакате животни, генерално негувате нежност и сочувство за секој од нив.

Сепак, иако многу луѓе генерално сакаат животни, тие сепак преферираат одреден вид. На пример, често ќе се сретнете луѓе кои сакаат кучиња, но не сакаат мачки, и обратно.

Како влијае врз нас изборот на животно и дали можеби зборува за нашиот карактер?

Во секој случај, беа спроведени бројни студии на оваа тема, а се однесуваа на однесувањето на сопствениците на кучиња и мачки, нивниот карактер и навики.

Иако ова не е правило, постојат разлики што точно може да одредите дали некое лице има куче или мачка.

Ова се главните разлики, брилијантно илустрирани од уметници наречени “Birdborn”.

Гласајте на ова итересна анкета на следниот линк: Обожавате кучиња или мачки?

 


loading...

What do you think?

10 points
Upvote Downvote

Total votes: 18

Upvotes: 14

Upvotes percentage: 77.777778%

Downvotes: 4

Downvotes percentage: 22.222222%

loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

loading...

АНКEТА И ФОТО: Власниците на кучиња VS власници на мачки

ХИТ НА СОЦИЈАЛНИТЕ МРЕЖИ: Бесниот шеик од ПСЖ со камшик го спобрка тренерот (ВИДЕО)