in ,

ВИДЕО: Најдобри работи што се можни само во Дубаи

loading…Градот кој би сакал секој да го посети крије тајни и правила, а исламските женски тајни не би ти кажала ниту една девојка од исламот. Работите кој што се можни само во Дубај можете да ги видите испод во долното видео:

loading...

What do you think?

1 point
Upvote Downvote

Total votes: 1

Upvotes: 1

Upvotes percentage: 100.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

loading...

Земјата се оддалечува од сонцето

Помалку разводи во Македонија