in

Јелена Карлеуша: Повеќе пеев отколку што учев!

loading…


Гостувајќи во една емисија Јелена Карлеуша одлучи да сподели со јавноста приказна за своето образование, бидејќи во повеќе наврати истакна дека е единствена личност во нејзината фамилија која не завршила факултет.

-По основното училиште запишав средно – гимназија, па се испишав од гимназија и вонредно завршил туристичко и музичко училиште, рече Јелена и тогаш Саша Поповиќ ја прекина со прашањето:

-Се отпиша од гимназија?

-Така е, зошто почнав да пеам. А бев најдобар ученик, но на 16 го снимив мојот прв албум и моето школување се претвори во пекол. Остатокот од моето образование морав да го надоместам сама, призна Карлеуша. за потоа на шега додаде дека е „црна овца во семејство на академски граѓани“, поради тоа што не може да се пофали со факултетска диплома.

-Средно училиште како да не сум ни завршила. Повеќе пее отколку што бев на училиште, заклучи пејачката.

Извор: vesti24.mk

loading...

What do you think?

1 point
Upvote Downvote

Total votes: 1

Upvotes: 1

Upvotes percentage: 100.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

loading...

Инстаграм ја воведе новата опција

Дневен хороскоп (12.02.2018) Понеделник