Инстаграм ја воведе новата опција


A Facebook Inc. employee demonstrates the new video feature with Instagram during an event at the company's headquarters in Menlo Park, California, U.S., on Thursday, June 20, 2013. Facebook Inc., operator of the largest social network, plans to unveil video-sharing tools, bringing its Instagram into closer competition with Twitter Inc., a person with knowledge of the matter said. Photographer: David Paul Morris/Bloomberg via Getty Images

loading…


Иако долго време се зборуваше за опција која им овозможува на корисниците да видат кој ги „скриншотува“ нивните приказни, сега е воведен. Сопствениците чии фотографии се зачувани нема да добиваат автоматски известувања, но наместо името на тоа лице во листата на корисници кои го гледаа „сторито“ ќе стои симбол на сонце.

Опцијата наскоро ќе биде достапна за сите корисници на оваа социјална мрежа.

Некои корисници веќе се известени за новата опција.

 

Извор: vesti24.mk

loading...
Previous Колку сексуални партнери жената смее да има?
Next Јелена Карлеуша: Повеќе пеев отколку што учев!

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *