ВИДЕОСВЕТ

ВИДЕО: Бездомник од полицајецот побара малку вода и му се случи нешто неверојатно

Велат дека добрите дела не се забораваат и далеку се слушаат, баш на еден бездомник со име Bobbz од Америка во еден дел на Њу Јорк кога се сретна со еден полицајец со име Aaronom Page му се случи нешто неверојатно на тој начин што му објасни колку му е потребно да се избања и остриже.

На полицајецот му текна фантастична идеја и му рече да наврати нареден ден во полициската станица. Наредниот ден кога бездомникот сврати во станицата полицајецот Aaron со свои колеги подготви се што му е потребно. Погледнете ја ова прекрасна приказна во долното видео:

Leave your vote

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Hey there!

Forgot password?

Forgot your password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Close
of

Processing files…

Close
Close